Elsker du bageriets duft, eller er din søde tand umættelig? Så tag en uddannelse som bager eller konditor.
Med en bageruddannelse eller konditoruddannelse bliver du mesteren bag alt fra luftige franskbrød til fristende kreationer af himmelske kager. Hvis konditoriets magiske univers tiltaler dig, så venter kageproduktion, dessertdesign, overdådig pynt og en verden af dekorationer.
En fremtid som bager eller konditor?
Bagerne arbejder typisk i bagerier og større produktioner, mens konditoren skaber sine mesterværker i fortryllende konditorier og i gastronomiens verden. Mulighederne for job og uddannelsesudvikling er rigelige – og med garanti for en læreplads på bageruddannelsen, er vejen til succes sikret. Følg din passion for bageri og konditori og tag uddannelsen som bager eller konditor.
Vi har lærepladsgaranti på bageruddannelsen!
Vælg Mercantec
Du kan nå det endnu - start på en erhvervsuddannelse.
Lærepladsgaranti på udvalgte uddannelser!
Værd at vide
-
Opbygning og varighed
-
Fag
-
Tilmelding og adgangskrav
-
Studiestart
-
Lokal undervisningsplan
-
EUX
-
Lærepladsgaranti
Kontakt os
Studievejleder - Underviser
Berit Brøndum
Gastronomi & Sundhed
Tlf. +45 8950 3300
Mobil +45 4023 8958