Du kan tilmelde dig introkursus på Mercantec i et 2-dages forløb (man.-tirs.) og et 3-dages forløb (ons.-fre.).
Når du skal tilmelde dig et forløb på UnoUng, kan du vælge mellem CASE 1, CASE 2 eller CASE 3 – både til dit 2-dages forløb og til dit 3-dages forløb:
2-dages forløb: vælg enten CASE 1, CASE 2 eller CASE 3
3-dages forløb: vælg enten CASE 1, CASE 2 eller CASE 3
Det overordnede tema for de 3 cases er: FOODTRUCK!
Formålet med foodtruck-temaet er at vise jer hvad, man kan bruge erhvervsuddannelserne til ude i den virkelige verden, og hvordan man kan bruge dem til at skabe værdi for dig selv og andre i din hverdag. Vi har udviklet 3 forskellige case-forløb, som du kan vælge mellem. Casene har forskelligt indhold fra udvalgte erhvervsuddannelser, men de har ét fælles mål: at skabe noget til foodtrucken ved hjælp af praktiske opgaver. Lige meget hvilken case, du vælger, så har vi fælles opstart den første dag, og vi slutter af i fællesskab den sidste dag, hvor alle mødes til en festlig afslutning med hygge, musik og smagsprøver og alles opgaver til foodtrucken vises frem!
Hvad er en foodtruck egentlig?
En foodtruck er et køretøj, typisk en mindre varevogn eller lille lastbil, der er blevet ombygget og udstyret med køkkenfaciliteter, så den kan bruges til at tilberede og sælge mad og drikkevarer. Foodtrucks er kendt for deres mobilitet, da de kan køre til forskellige lokationer og servere mad direkte fra gaden eller parkeringspladser. Mange foodtrucks fokuserer på at levere frisklavet mad, og de er populære ved events som festivaler, markeder, koncerter og andre udendørs begivenheder. Fordelene ved foodtrucks er, at den er mobil og den har en lav startomkostning sammenlignet med at drive en traditionel restaurant. De kan også eksperimentere med menuer og tilpasse sig efterspørgslen på forskellige lokationer.
Hvorfor har I valgt foodtruck som tema?
Vi vil gerne synliggøre både hvor og hvordan vores erhvervsuddannelser bliver brugt i virkeligheden. Hvis man læser beskrivelsen af en foodtruck grundigt igennem, så vil man finde eksempler på de mange forskellige erhvervsuddannelser og fagligheder, der skal til for, at en foodtruck kan blive til virkelighed. Der er fx personer, der skal sørge for:
- Foodtruckens ombygning og indretning med køkkenfaciliteter
- Foodtruckens mobilitet, så den kan køre sikkert rundt til forskellige lokationer
- Viden om kost og madvarer og udvikling af menuer tilpasset målgruppen
- Markedsføring, forretningskoncept og iværksætteri
- Tilberedning og salg af mad og drikkevarer
Læs mere om indholdet af hver case herunder:
Kontakt os
Brobygningskoordinator
Louise Lyngsø
Marketing & Kommunikation
Tlf. +45 8950 3300
Mobil +45 2178 2472