Drømmer du om at blive den næste Michelin-kok eller eje din egen restaurant? Eller har du bare en passion for mad? Så tag en uddannelse som gastronom.
Uddannelsen er trindelt. Først bliver du gastronomiassistent, og herefter specialiserer du dig og bliver enten smørrebrøds-/cateruddannet eller kok. Uanset hvad får du et udfordrende og alsidigt arbejde, hvor det nogle gange skal gå stærkt, men hvor du samtidig skal være omhyggelig og kreativ i dine opgaver.
Gode fremtidsmuligheder
Der er gode muligheder for job og for at blive selvstændig. Vil du hellere læse videre, kan du blandt andet tage uddannelserne procesteknolog, serviceøkonom eller professionsbachelor.
Lad din passion for gastronomi folde sig ud, og hop ombord på denne fantastiske rejse som gastronom, hvor en verden af smagsoplevelser, sund mad, kreativitet og karrieremuligheder venter.
Vælg Mercantec
Du kan nå det endnu - start på en erhvervsuddannelse.
Lærepladsgaranti på udvalgte uddannelser!
Værd at vide
-
Opbygning og varighed
-
Tilmelding og adgangskrav
-
Studiestart
-
Lokal undervisningsplan
-
EUX
-
Lærepladsgaranti
-
Økonomi og løn
Studievejleder - Underviser
Berit Brøndum
Gastronomi & Sundhed
Tlf. +45 8950 3300
Mobil +45 4023 8958